Eğitim Seminerleri

Çocuklarımıza Vatan, Millet, Bayrak sevgisini de kazandırma amacını taşıyan okul öncesi Eğitim kurumları, her fırsattan faydalanarak onların milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlılığının gelişmesine yardımcı oluyoruz.

Eğitim Seminerleri
Kardelen Eğ. ve Yrd. Derneği Tarafından Verilen Seminerlerin İçerik ve Prosedürleri : * Zeliyha Akcan seminerleri, Zeliyha Akcan tarafından yönetilir. Zeliyha Akcan, seminerlerinde maksimum katılımcı memnuniyetini sağlamakla yükümlüdür. Katılımcı memnuniyetinin sağlanması için hem konuşmacıya, hem de organizatöre düşen yükümlülükler vardır. Organizatör, seminer talebinde bulunan kişi ya da kurumdur. Organizatör, seminerin teknik detaylarıyla, konuşmacı ve ekibinin ulaşım ve lojistik unsurlarıyla ilgili tüm düzenlemeleri yapar. Seminer öncesinde, Organizatör, Zeliyha Akcan’a seminerle ilgili tüm teknik detayları bildirir. Zeliyha Akcan, Organizatöre seminerle ilgili beklentileri doğrultusunda bir teklif hazırlar. Teklif her iki tarafında onayıyla geçerlilik kazanır. Mustafa Çay Akademi tarafından önerilen kitaplar satışa sunulur. Seminer ücreti, seminer sonrasında nakit olarak tahsil edilir.